Waterschade

Wij repareren nu ook Apple MacBooks, iMacs, smartphones en tablets met waterschade

Snel handelen bij vloeistofschade aan smartphone, tablet of iMac/MacBook

Wanneer uw MacBook, iMac smartphone of tablet in aanraking is gekomen met een vloeistof is er grote kans op vochtschade. Het is belangrijk dat er zo snel mogelijk wordt ingegrepen om de schade te beperken. Uw smartphone, tablet of MacBook dient direct uitgeschakeld te worden om kortsluiting te voorkomen. Haal vervolgens de batterij, simkaart en eventuele geheugenkaart er uit. Als u het toestel aanzet terwijl er nog vocht in zit, dan kan er kortsluiting ontstaan en kunnen interne onderdelen (verder) beschadigd raken. Laadt het toestel niet op.

Foto van iPhone met water schade

Kosten repareren van waterschade aan iPhone of MacBook

Hoe sneller u hulp inschakelt, hoe groter de kans op een succesvolle reparatie. Het is dus belangrijk dat u zo snel mogelijk bij ons langskomt. Wij zullen onderzoekskosten van €35,- (incl. BTW) in rekening brengen. Voor de MacBook en iMac is deze 75,- euro

Na het onderzoek nemen wij  contact met u op. Dan bespreken we of uw toestel wel of niet gemaakt kan worden. Ook kunnen wij u dan vertellen wat de kosten zijn.

Indien het toestel gerepareerd wordt door de Gooische Repair Service komen de onderzoekskosten te vervallen.

Fabrieksgarantie vervalt bij vloeistofschade aan MacBook of smartphone...

In iedere Macbook, iMac tablet of smartphone zitten vocht sensoren. De waterschade zal dus opgemerkt worden als u de smartphone of tablet naar de fabriek stuurt bij vloeistofschade.

...maar wij bieden garantie op vloeistofschade reparatie

Wij geven garantie op vloeistofschade reparatie bij MacBooks en iMacs.

Uit ervaring weten wij dat uw smartphone of tablet (evenzo na reparatie) op elk moment kan uitvallen door de schade die is ontstaan door vloeistof in uw toestel.

N.B. VERTROUW NIET UW  INTUITIE, MAAR OP ONZE ERVARING.
VERPAK UW VOCHTIGE APPARAAT IN PLASTIC, LEG UW APPARAAT NIET IN DE RIJST.
DIT GAAT U EN ONS ZEKER NIET HELPEN.